Steeds meer vrouwen kiezen voor natuurlijke

Minerale Make-Up:

 

* Make-Up zonder toevoegingen of andere stoffen die de huid sneller doen verouderen, verstoppen of irriteren.

 

* Make-Up die geschikt is voor elk huidtype, van gevoelig tot normaal en als ideaal verlengstuk van de huidverbeterende behandeling die het je geeft.

 

* Minerale Make-Up werkt huidverbetering in de hand door het gebruik van uitsluitend natuurlijke ingrediënten.

 

* Minerale Make-Up bindt met olie en niet met water. Dat maakt dat deze make-up beter bestand is tegen water en gezonder is voor de huid dan de traditionele make-up die vaak talk bevat. Minerale make-up gaat een reactie aan met de huidwarmte en zal zich daardoor aanpassen aan de natuurlijke huidskleur. Het hecht zich aan de huid maar trekt er niet in en houdt dus de poriën schoon.

 

Wat is minerale make-up? Wat is het verschil tussen mineralen en 100% zuivere mineralen?
Er liggen nog steeds make-up producten in de winkels die beweren 100% natuurlijk te zijn, maar bevatten in werkelijkheid toch nog synthetische ingrediënten die de huid geen dienst bewijzen.

Er is een groot verschil tussen make-up met mineralen en de 100% zuivere mineralen make- up.

Natuurlijke, onversneden minerale make up is gebaseerd op minerale pigmenten uit de aarde. Deze zijn vrij van parfum, bevatten geen conserveringsmiddelen, minerale oliën, kunstmatige kleurstoffen en/of talk. Dit is het grote verschil voor (traditionele) make-up waaraan mineralen zijn toegevoegd.

De make-up met 100% zuivere mineralen bevat relatief weinig ingrediënten. Hoe minder ingrediënten, hoe minder de kans op irritaties. Zuivere minerale make-up onderscheidt zich op alle fronten. Deze is huidvriendelijk, laat de huid ademen en werkt samen met de huid in plaats van tegen. De echte, 100% zuivere minerale make-up bestaat uitsluitend uit mineralen, dus geen vulstoffen en/of conserveringsmiddelen.